Početna

O nama

slika

Tehnologija

Security

Ekologija

Istorijat Tehseko firme

Porodična kompanija Agencija za obezbeđenje, projektovanje, inženjering i konsalting TEHSEKO Pirot, sa sedištem u Dečanskoj 37, Pirot, osnovana je februara 2019 godine uz konstataciju da je nastavila delokrug rada Agencije za projektovanje, inženjering i konsalting EKOPROJEKT Pirot koja je uspešno poslovala u periodu od 2008-2012 godine.

Osnovna delatnost Agencije predstavlja izrada projekata i tehničke dokumentacije u oblasti tehnologije prilikom izgradnje industrijskih postrojenja i uvođenja novih tehnoloških sistema. To omogućavaju licence vlasnika TEHSEKA, Zorana Stankovića dipl.inž.tehnologije, izdate od strane Inženjerske komore Srbije – 371 F416 07 – Odgovorni projektant tehnoloških procesa i 475 H076 12 – Odgovorni izvođač radova na izgradnji tehnoloških postrojenja.

Posebno mesto u obavljanju poslova na projektovanju i izvođenju radova na izgradnji tehnoloških postrojenja zauzima oblast zaštite životne sredine, pre svega u izradi projektne dokumentacije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, izduvnih gasova i tretmana čvrstog otpada, odnosno projektovanje deponija za odlaganje svih vrsta otpada. U ovoj značajno oblasti, vlasnik poseduje zavidno iskustvo.

Potrebe

Potreba za sveobuhvatnim sagledavanjem obaveza investitora prilikom izgradnje i pokretanja svojih industrijskih postrojenja u različitim oblastima, nametnula je i ostvarenje ciljeva vlasnika TEHSEKA za sticanjem novih znanja i licenci, između ostalog i u pogledu Procene rizika u Zaštiti lica, imovine i poslovanja, Planiranja tehničkog obezbeđenja, Projektovanja i vršenja nadzora nad ugradnjom sistema tehničke zaštite. Ovu dokumentaciju vlasnik izrađuje na osnovu licenci izdatih od strane MUP-a Republike Srbije. Delokrug rada se ogleda i u izradi kompletne dokumentacije iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu uz posedovanje uverenja o praktičnoj osposobljenosti za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu.

Zakonska obaveza

Najnovija Zakonska obaveza pravnih subjekata u oblasti vanrednih situacija doprinela je i daljem stručnom usavršavanju vlasnika i sticanje licenci za Procenu rizika od katastrofa i Plana zaštite i spasavanja.

Vizionarski pristup

Vizionarski pristup pomenutim oblastima i potrebama investitora za izradom kompletne dokumentacije u skladu sa Zakonima Republike Srbije nameće dalje ciljeve Agenciji za obezbeđenje, projektovanje, inženjering i konsalting TEHSEKO Pirot da nastavi sa širenjem i rastom kompanije u pogledu upošljavanja i stručnog usavršavanja mladih i ambicioznih ljudi, koji bi uz značajno iskustvo vlasnika, omogućili sebi i TEHSEKU da u ovom delu Srbije zajednički zauzmemo lidersku poziciju.

autor

Diplomirani inženjer tehnologije. Završen Tehnološko metalurški fakultet u Beogradu.
Dugogodišnje iskustvo u svim oblastima rada.

Zoran Stanković
Preuzmite CV
260

Završeni projekti

150

Tehnologija

30

Security

80

Ekologija

Rad na terenu

Rad na nekim od dosadašnjih projekata!

o nama 1

Danska

2018
o nama 6

Danska

2018
o nama 2

Danska

2018
o nama 3

Danska

2018
o nama 5

Danska

2018